Tuesday, July 3, 2012

SUPER TUESDAY AND THE TOOTHACHE


SUPER TUESDAY AND THE TOOTHACHE




I KNOW- "WOULD I LIKE A LITTLE CHEESE WITH THIS WHINE?????



I HAVE A TOOTHACHE FROM HELL TODAY. I STARTED ON AN ANTIBIOTIC AND ALSO HAVE PAIN MEDS THAT DO NOT EVEN TOUCH THE PAIN, UNTIL MY APPOINTMENT ON JULY 5TH. WAIT A MINUTE--MAYBE A 5TH IS JUST WHAT THE RED DOT DR. ORDERED! 

WHEN I WORKED AT URGENT CARE A LOT OF MY PEERS WOULD LABEL PEOPLE LIKE THIS THAT CAME IN WITH THE SAME COMPLAINT: DRUGGIES. GRANTED- A LOT WERE SEEKING RECREATIONAL PRESCRIPTION DRUGS...BUT THERE WERE MANY WHO WERE LEGIT. IF YOU CAN'T GET IN TO SEE A DENTIST-(USUALLY DUE TO LACK OF MONEY, A HOLIDAY OR A LONG WEEKEND.....)- YOU HAVE GO TO THE ER OR URGENT CARE AND RUN UP A $300.00-400.00 BILL.  RARELY DO YOU GET A STRONG ENOUGH PRESCRIPTION TO HELP THE PAIN DUE TO THOSE THAT ABUSE IT! 
THAT IS NOT MY CASE-MY PROBLEM IS THE INFECTION.


ABUSERS HAVE NO INTENTION OF PAYING ANYWAY,  SO IT'S A WIN/WIN SITUATION FOR DRUG ADDICTS. 100% OF THE TIME AN ANTIBIOTIC IS GIVEN, ALONG WITH A PHONE NUMBER TO A FREE DENTAL CLINIC. THEY GO TO THE PHARMACY AND GUESS WHICH ONE OF THE TWO PRESCRIPTIONS THEY WANT FILLED? THAT'S RIGHT--ONLY, THE PAIN MEDICINE. 

TO STOP THE PAIN YOU NEED TO GET RID OF THE INFECTION SO DR'S HAVE STARTED PUTTING, "FILL ALL OR NONE ON THE PRESCRIPTIONS." THE COST OF THE ANTIBIOTICS USUALLY DISSUADES THE  DRUGGIES FROM FILLING THE  PRESCRIPTIONS. THE ONLY PROBLEM IS THAT IT ALSO HURTS (LITERALLY), THE LEGIT PATIENTS. 

THE ONLY REASON I'M WRITING THIS IS I HARDLY EVER REMEMBER A PAIN THIS BAD. IT IS WORSE THAN MY TRIPLE BYPASS POST SURGERY PAIN....IT REALLY IS!

BUT,

(AND THAT'S A BIG BUTT),
I SAID ALL THAT TO SAY THIS!

LIFE IS GOOD!

TO LIVE IN AMERICA, HAVE ACCESS TO THE BEST OF EVERYTHING, AS WELL AS FAMILY, FRIENDS, & PEOPLE THAT CARE ABOUT YOU- IS PRETTY AWESOME!

GOD BLESS OUR TROOPS AND GOD BLESS AMERICA ON THIS 4TH OF JULY!

MAYBE IT'S NOT TOO LATE TO SAVE THE BEST COUNTRY ON EARTH-BUT WE ARE AT A TIPPING POINT! I KNOW A LOT WILL DISAGREE WITH ME, BUT I THINK PRAYER IS ONE WAY WE CAN GET THIS COUNTRY TURNED BACK AROUND! SIMPLY BECAUSE PRAYER EFFECTS CHANGE, AND THE CHANGE USUALLY NEEDS TO START WITH US. WE BITCH AND MOAN ABOUT OUR GOVERNMENT, YET WE ARE THE GOVERNMENT!

SO AMERICA--LET'S GET BACK TO BLESSING GOD THROUGH PRAYER!

WHAT DOES FREEDOM MEAN TO YOU?


WITH ALL THE THINGS THAT ARE GOING ON IN THIS COUNTRY, FROM FLOODING IN FL., TO THE WILD FIRES OUT WEST- A TOOTHACHE IS NOT SO BAD.



LOVE TO YOU ALL

JMc

4 comments:

  1. Sorry about your pain - been there! It is definitely worse than neck surgery, childbirth or a sore toe.

    I have to object to your calling America the best country on earth. I would prefer the phrase "one of the best countries" because Canada is pretty great too. Harder to become filthy rich here but there are other benefits.

    Hope you feel better soon.

    ReplyDelete
  2. John, you have such a great attitude, but tooth pain is awful and I am really sorry! I hope you heal up and are pain-free soon.

    I hate prescription anything and never understood why people would get addicted to stuff like that. They gave me a prescription sleeping pill in the hospital and I felt so out of it, I said, "Never again!"

    Freedom, to me, means being able to criticize the government, vote for and against stuff, and not get jailed. Seriously.

    ReplyDelete
  3. you're a brave guy. I'm gonna pray for you to feel better



    Aloha from Waikiki
    Comfort Spiral
    > < } } ( ° >

    ReplyDelete
  4. Ouch. Can I suggest you try rubbing whisky on your gums, Husband dearest swears by it.

    ReplyDelete

Incredibly smart relies: